Cum sa (nu mai) faci bani pe net cu facebook

Inainte de a citi acest articol, trebuie sa stiti ca, incepand cu data de 01.05.2013, site-ul LikePlusFollow.me a ales sa modifice termenii si conditiile de afaceri, astfel ca butoanele de transformare a monedelor in bani reali si de retragere a banilor in contul de PayPal au disparut de pe site. Dupa o luna de la aceasta decizie, am reusit, prin numeroase mesaje cu administratorii acestui site sa primesc cei 8$ castigati pe acest site pana la istorica decizie! Asa ca cei care aveati bani in asteptare ("pending") sau care i-ati castigat inainte de aceasta modificare, insistati cu mesaje in formularul de contact, pana cand va raspunde cineva si explicati-i ca vreti sa va transfere banii castigat pana in acel moment! Ulterior, daca vreti sa mai continuati cu acest site, e alegerea voastra. Eu unul, ma opresc aici. Voi modifica articolul de mai jos in conformitate cu noile reguli ale site-ului!

Pentru ca banii din like-uri, follow-uri sau plus-uri nu se fac foarte repede pe un singur site, avem nevoie de mai multe site-uri pe care sa castigam cativa dolari lunar, astfel incat sa ajungem la o suma bunicica (macar de o pereche de pantofi buni) in fiecare luna. de aceea, astazi continuam prezentarea modalitatilor de a face bani pe facebook, twitter, youtube, google+ s.a., dar nu cu LikePlusFollow.me. Acest site a ales sa-si modifice termenii si conditiile de afacere, asa ca daca va inscrieti, puteti doar sa faceti schimb de likeuri, plusuri sau followeri!

Imediat ce va inscrieti, o sa observati asemanarea izbitoare cu SocialBirth.com, deoarece folosesc aceeasi platformă. Difera doar logo-ul si numarul ofertelor de click-uri (sensibil mai mare la SocialBirth.com)

Pentru a castiga monede (care, ulterior, pot fi folosite pentru a-ti promova propriile conturi de pe retelele sociale), pot fi folosite conturile din urmatoarele retele sociale:
  • facebook
  • twitter
  • google+
  • linkedin
  • pinterest
  • soundcloud
  • stumple upon
  • youtube
Bineinteles, exista si aici posibilitatea de a castiga monede din vizionarea de site-uri.

Nu mai insist, deoarece deja sunteti, probabil, familiarizati cu acest tip de site, asa ca o sa prezint doar diferentele fata de SocialBirth.com
  1. Cursul de schimb al monedelor in bani reali ($) se facea la o paritate de 1000 monede pentru 1$, adica 10 monede pentru 0,01$. Acum a fost eliminata aceasta posibilitate, asa ca nu mai puteti transforma monedele in bani reali! Pentru un like poti primi de la 9 monede pana la 1 moneda.
  2. Bonusul zilnic este de 40 de monede si poate fi castigat foarte usor, deoarece oferte pentru click-uri exista suficiente
  3. Pentru fiecare persoana care se inscrie in acest site urmand link-ul tau de recomandare (il gasesti in meniul principal, la Affiliates), dar numai daca aceasta este activa (adica are minim 100 de actiuni/click-uri pe site) primesti 400 de monede.

Asa ca, daca vrei sa-ti promovezi conturile din retelele sociale, inscrie-te CHIAR ACUM apasand pe bannerul de mai jos:
Social Status Exchange = Money | Get paid to Like Plus Follow ..so Add me Fast ! Get free Twitter Followers and much More !!
Share this article :
 
 
Copyright © 2011. Cum sa faci bani pe facebook - All Rights Reserved
Proudly powered by Blogger