Cum sa faci bani cu Fanslave

Daca oricum iti pierzi timpul pe facebook si dai like-uri gratis, de ce sa nu o faci pe bani? Ori daca urmaresti persoane pe twitter, nu ai vrea sa primesti si niste bani pentru asta? Cate clipuri ai vazut pe youtube saptamana aceasta? Ai primit ceva in schimb? Nu? Si nu ai vrea sa primesti niste bani? Daca da, atunci citeste in continuare, pentru ca acest articol este pentru tine!

Pentru cei care nu se mai pot dezlipi de retelele sociale, Fanslave ofera posibilitatea castigarii unor sume frumusele lunar, folosind doar contul de facebook, twitter, sau, si mai simplu, doar prin vizionarea unor videoclipuri de pe youtube sau a unor site-uri!

Ai nevoie de un cont activ si real pe facebook (real inseamna cu minim 5 prieteni, cu o poza la profil si 2-3 actualizari de status), de un cont pe twitter si de ceva timp pentru a castiga bani!

Dupa ce iti creezi contul (foloseste imaginea de mai sus sau bannerul de mai jos) te autentifici in site, apoi din meniul principal alegi "Your account -> Facebook overview", apesi butonul "Connect" pentru a-ti conecta contul de facebook cu aplicatia care iti va verifica like-urile pentru a putea primi banii (se va deschide o noua fereastra in care trebuie sa apesi "Allow", apoi o poti inchide ). Dupa ce ti-ai concectat contul, iti vor aparea paginile carora trebuie sa le dai "Like" si ce suma vei primi pentru like-ul tau. Dai click pe una din ele, se deschide o noua pagina in care apesi "Like", o inchizi, apoi te intorci in fereastra cu "Fanslave" si apesi pe butonul nou aparut "update". Gata, banii sunt in contul tau!

Dupa acelasi model, trebuie sa-ti conectezi si contul de twitter, pentru a putea da "follow" pe bani si contul de googleplus, pentru a putea da "+1" pe bani.

In plus, mai poti castiga credite prin vizionarea de clipuri pe youtube (30 de secunde, nu mai mult, pentru a-ti putea incasa banii) sau prin vizionarea de site-uri (15 secunde).

Creditele castigate se transforma in Euro la o rata de schimb de 200 credite = 1 Euro. Poti retrage banii cand ajungi la suma minima de 15 Euro, prin Paypal sau Payza

ATENTIE: Nu cedati tentatiei de a da "Like", iar dupa ce va incasati creditele sa dati "Unlike", pentru ca site-ul verifica automat like-urile si banii va vor fi retrasi ulterior descoperirii!

Daca va inscrieti ACUM folosind bannerul de mai jos, veti primi un BONUS DE INSCRIERE in valoare de 50 de credite (adica 0,25 euro)!

make-money-468x60

Si inca un secret: daca timpul va permite, intrati de mai multe ori pe zi si verificati ofertele, unele campanii au un buget mai mic si se epuizeaza repede, asa ca cei care sunt mai mult timp online vor avea parte de castiguri mai mari!

Uite aici dovada de plata:
 
Share this article :
 
 
Copyright © 2011. Cum sa faci bani pe facebook - All Rights Reserved
Proudly powered by Blogger